MOKCHI 在 格價網 price.com.hk 上消失了??


shadow

一直以來,不少客戶反映,點解唔見到我哋 MOKCHI 在 格價網 price.com.hk 上報價?

很遺憾, MOKCHI 呢個名字或者不會再出現在 格價網 price.com.hk 上,

因為當初創辦 MOKCHI 嘅時候咩都唔識,直接去灣仔填個表格就話成立一間公司

當時也冇在意無限公司跟有限公司有咩唔同。

今年2月進行業務調整,將 MOKCHI 由無限轉成有限,所有嘅也都要轉,重新開始!

即使同一個名,無限公司跟有限公司係兩間不同的公司,

舊 MOKCHI BR 取消了,用新BR 去格價網 price.com.hk 申請成為商戶。

拒絕,拒絕,拒絕,因為 藍色 M 字 LOGO ,MOKCHI DIGITAL 跟新申請的相同

當然相同啦,因為根本係同一擁有人持有。

我很記得 格價網 price.com.hk 果位職員同我講:你唯有改名咯。

改名?我點可以改名啊?MOKCHI 係我個名,我自己的品牌,我點可以改名呢!

很無奈,最後唯有用朋友的公司來進行報價﹣﹣viligo 永利高

Screenshot_2015-11-10-00-31-01

新版的 格價網 price.com.hk 用手機瀏覽只能睇到公司名同價格,看不到備註

QQ20151110-1@2x

雖然 MOKCHI 在 格價網 price.com.hk 消失了.

興幸 MOKCHI 一直用誠信經營,靠口碑相傳,朋友推薦朋友。

我哋網站提供更加詳細客觀的報價

價格每天都會有變動,MOKCHI 用心去服務每一位顧客卻一直不變!

 

留言

編者

MOKCHI

誠信經商,口碑經營,顧客信賴。擁有行業領先技術,精通 ROOT機、救磚、解鎖、升級、恢復原裝 ROM 等系統維護。